Eylemciyle Polisin Güldüren Diyaloğu - Son Dakika
Güncel

Eylemciyle Polisin Güldüren Diyaloğu

Eylemciyle Polisin Güldüren Diyaloğu

Ayağı kırık bir eylemciyle Emniyet Müdürü'nün diyaloğu: 'Biraz kafan iyi onun için düştün sen.''

06.06.2013 10:58  Güncelleme: 11:53

Adana'da, 5 gündür devam eden gösterilerde polis ile eylemciler bir kez daha karşı karşıya geldi. Adana AK Parti İl Başkanlığı'nda toplanan eylemcilere polis burada "müdahale yapacağız lütfen ayrılalım" anonsu yaptı. Ancak yapılan uyarılara rağmen grup alandan ayrılmadı. Polis son bir anons daha yaptı ve müdahalede bulundu.

EYLEMCİ AYAĞINI KIRDI

Bir eylemci TOMA aracından kaçarken düşüp ayağını kırdı. Adana Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilen, ayağı kırık vatandaşa yardım etti ve ambulans çağırdı. Daha sonra Bilen ve göstericiye tepki gösterdi:''Yüz defa bin defa anons ediyoruz neden uzaklaşmıyorsunuz, son 5 dakika dedim ama ayrılmıyorsunuz"

GÜLDÜREN DİYALOGLAR

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan olay yerine geldi. Ayağı kırık bir eylemciyle arasında güldüren diyaloglar yaşandı.Gürkan eylemciye, "Biraz kafan iyi onun için düştün sen" dedi. Eylemci ise kabul ederek, " Ben yok diyecek adam değilim" diyerek cevap verdi. Daha sonra Gürkan'ın "Ambulans çağırdınız mı?" sorusuna, eylemciden "Çağırdılar 20 dakika önce Tokyo'dan geliyormuş" diye cevap verdi.

Ambulansın gelmesiyle eylemcinin tedavisi için en yakın hastaneye sevk edildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Eylemciyle Polisin Güldüren Diyaloğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement