Faruk Özlü, Düzce'de mahalle ziyaretlerine devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Faruk Özlü, Düzce'de mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Faruk Özlü, Düzce\'de mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Faruk Özlü, Akınlar, Arapçiftliği ve Sarayyeri mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Özlü, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönemde yapılacak yatırımları anlattı. İmar planlarına yönelik çalışmaların büyük oranda tamamlandığını belirten Özlü, altyapı yatırımlarının da vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi. Özlü, belediye başkanlığının siyasi değil teknik bir görev olduğunu vurgulayarak, destek istedi ve önümüzdeki dönem daha fazla hizmet etme imkanı olacağını belirtti.

06.02.2024 16:42  Güncelleme: 04:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Faruk Özlü, mahalle ziyaretlerine devam etti.

Özlü, Akınlar, Arapçiftliği ve Sarayyeri mahallelerini ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı projeleri ve yeni dönemde uygulanacak yatırımları anlattı.

Söz konusu mahallelerde imar planlarına yönelik çalışmaların büyük oranda tamamlandığını anlatan Özlü, planları hazır olan sokaklarda altyapı yatırımlarının vatandaşlara ulaştırıldığını belirtti.

Özlü, belediye başkanlığının siyasi değil teknik bir görev olduğunu ve yerel seçimde siyasal görüşün bir kenara bırakılması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu şehir neye ihtiyaç duyuyorsa onu yapıyoruz. Kentini düşünen belediyecilik yürütüyoruz. Yaklaşık 16 saat çalışıyorum. Düzce gerçekten son 5 yılda uçuşa geçme noktasına geldi. Sizlerden destek istiyoruz, bizleri desteklemenizi istiyoruz. Her şeyi yaptığımızı söyleyemem ama yaptık. Önümüzdeki dönem daha fazla hizmet etme imkanımız olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Faruk Özlü, Düzce'de mahalle ziyaretlerine devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement