Fatih Erbakan "Hepiniz Birer Çöl Çiçeği Ve Üsame'siniz'' - Son Dakika
Güncel

Fatih Erbakan "Hepiniz Birer Çöl Çiçeği Ve Üsame'siniz''

Fatih Erbakan "Hepiniz Birer Çöl Çiçeği Ve Üsame\'siniz\'\'

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, İzmir'de Katıldığı Bir Toplantıda Partilileri Çöl Çiçekleri ve Üsame'ye Benzetti.

12.12.2010 16:07

SAADET Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Fatih Erbakan, İzmir'de katıldığı bir toplantıda partilileri çöl çiçekleri ve Üsame'ye (bir aslan türü) benzetti. SP GİK ?yesi Fatih Erbakan, Milli G÷r³ş'³n kendisini batılı kavramlarla de­il ''Milletin şerefli tarihi' ile tanımladı­ını ifade etti.

Fatih Erbakan, partisinin ¦zmir ¦l Başkanlı­ı'nda, Gen?lik Kolları teşkilatı Divan Toplantısı'nda yaptı­ı konuşmada, ¦zmir'de, Ege B÷lgesi'nde, partililerin, zor şartlar altında b³y³k sıkıntılarla m³cadele verdiklerini belirtti. Saadet Partisi ³st³nde bir s³re ÷nce oyunlar oynanmak istendi­ini savunan Erbakan, ş÷yle devam etti:

''Saadet Partisi'ni Milli G÷r³ş'ten, temel de­erlerinden uzaklaştırarak AKP'nin bir ikiz kardeşi haline getirme planı sahneye konuldu. Bu plan sırasında ¦zmir'de, t³m delegelerle teşkilatınıza ba­lı Milli G÷r³ş?³ler olarak sapa sa­lam durdunuz. Bu planı en sert şekilde elinin tersiyle iten illerden biri ¦zmir oldu. Hepiniz birer ?÷l ?i?e­i, üsamesiniz.'

Mili G÷r³ş'³n milli, g³?l³, s³ratli kalkınmayla yeniden b³y³k T³rkiye'nin kurulmasını esas aldı­ını, ahlak ve maneviyat boyutunun bulundu­unu belirten Erbakan, ş÷yle devam etti:

''Ge?en g³nlerde bir kilisede ayin yapıldı. ¦lk zamanlar 'kiliseleri tarihi eser oldu­u i?in restore ettirmek istiyoruz' diyorlardı. Ìimdi ayinlere izin vermeye başladılar. Bir tane Hristiyan cemaati olmayan Akdamar'da dışardan cemaat getirerek ayin yaptırdılar. Bunların arkasının gelmesi ve misyonerlik faaliyetlerinin artmasından endişe etmekteyiz. Milli G÷r³ş kendisini milletimizin şerefli tarihi ile tanımlamıştır. Di­erleri kendilerini 'soluz, sa­ız, liberal demokratız' gibi batılı kavramlarla tanımlar.'

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Erbakan 'Hepiniz Birer Çöl Çiçeği Ve Üsame'siniz'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement