Fenerbahçe, Antalyaspor Maçına Hazır - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe, Antalyaspor Maçına Hazır

İstanbul / DHA Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. hafta maçında yarın sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

22.12.2015 13:36

İstanbul/ DHA

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. hafta maçında yarın sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan çalışma, 1 saat 10 dakika sürdü. Gençlerbirliği maçında görev alan oyuncular aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçın ardından antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Ülkesinde dizinden başarılı bir artroskopi geçiren Raul Meireles antrenmanda yer almazken, Alper Potuk özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe, Antalyaspor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement