Festivalde Gökyüzü Uçurtmalarla Renklendi - Son Dakika
Güncel

Festivalde Gökyüzü Uçurtmalarla Renklendi

Festivalde Gökyüzü Uçurtmalarla Renklendi

Çatalca Belediyesi 14. Erguvan Festivali beşinci gününe girdi.

31.08.2013 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Festival çeşitli etkinlikler ve konserleriyle coşku içerisinde devam ediyor. Festivalin beşinci gününde uçurtma şenliği ve midilli atı turları düzenlenirken sokak basketbolu (streetball) turnuvası da ikinci tur maçlarıyla kaldığı yerden devam etti.

Erguvan Festivali'nin beşinci gününde gençler ve her yaştan kendini genç hisseden gökyüzü sevdalıları için uçurtma şenliği düzenlendi. Ziya Altınoğlu Stadyumu'nda gerçekleşen şenlikte midilli atı turları da yapıldı. Yoğun ilginin olduğu etkinliğe Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da katıldı. Çocukluğunda öğrendiği tekniklerle çevredeki çocuklara uçurtma uçurtmanın inceliklerini gösteren Başkan Cem Kara, kendisi de bir süre uçurtma uçurmanın keyfini çıkardı. Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği, velilerin de onlara eşlik ettiği etkinlikte Çatalca Belediyesi tarafından dağıtılan çeşitli renklerdeki uçurtmalar Çatalca semalarında renkli görüntüler oluşturdu. Etkinlikte Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya başkan yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel de eşlik etti.

Belediye Başkanı Cem Kara uçurtma şenliğinin sona ermesinin arından İTO Çok Programlı Lisesi bahçesinde düzenlenen sokak basketbolu turnuvasını izlemeye gitti. Turnuvanın ikinci tur maçlarını izleyen Başkan Cem Kara, kenarda sıralarının gelmesini bekleyen sporcularla kısa bir maç da yaptı. Sportmenlik kuralları içinde geçen müsabakada Başkan Cem Kara gençlerle eğlenceli vakit geçirdi. Sokak basketbolu turnuvası festivalin altıncı gününde de sürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Festivalde Gökyüzü Uçurtmalarla Renklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement