Zonguldak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında 7'si kadın 11 kişi adliyeye sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan ve üniversite öğrencilerinin ablası olduğu öğrenilen ev hanımı 7'si kadın 11 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen bazı evrak ve dijital dokümanlar da adliyeye getirildi.
Son Dakika › Güncel › Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.