Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Fetö\'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen bir öğretmen tutuklandı.

02.11.2016 12:02

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen bir öğretmen tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma doğrultusunda, FETÖ ile bağlantılı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen E.G.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen E.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

E.G.'nin, FETÖ'nün kriptolu mesajlaşma sistemi ByLock'u kullandığının tespit edildiği öğrenildi.

Öte yandan soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen memur G.T.A ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement