Muş'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturmada aralarında Bank Asya Muş Şube Müdürü Ahmet Çelik'in de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Muş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Çelik ve 7 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Muş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, Bank Asya Muş Şube Müdürü Çelik Şanlıurfa'da, diğer şüpheliler Zuhal Dural, Nurullah Arsak, Namık Tuncer, Gıyasettin Arslan, Mümtaz Arslan, Cindi Tör ve polis memuru Emrah Kanmaz da Muş'ta gözaltına alındı.
Polis memuru Kanmaz, işlemlerin ardından Ankara'ya gönderilecek. Diğer şüphelilerin ifade işlemleri sürüyor.
Son Dakika › Güncel › Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.