Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kırşehir'de sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

19.07.2016 17:29

Kırşehir'de sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya gelen diğer odaların başkanları ortak açıklama yaptı.

Açıklamayı okuyan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 15 Temmuz gecesi milletin ve milli kuruluşların demokrasiye kasteden alçakça bir saldırıyı önlediğini, halkın sandığa ve demokrasiye sahip çıktığını belirtti.

Oda olarak darbe girişimine tepkilerini ilk andan itibaren ortaya koyduklarını dile getiren Başkan Ekicioğlu, demokrasinin vazgeçilmez ilkeleri, milli iradenin de kardeşlik ve Türkiye'nin geleceği olduğunu vurguladı.

Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğramasının, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olduğunu dile getiren Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement