Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İslahiye Temsilciliğince Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterildi.

24.07.2016 20:39

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İslahiye Temsilciliğince Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterildi.

Derneğin İslahiye ilçesindeki temsilciliğinde gazetecilere açıklamalarda bulunan gazi Celal Şahin, 15 Temmuz 2016 gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri ve kamu kurumlarına yuvalanmış parelel ihanet çetesine mensup hainler tarafından ülkenin ve devletin bölünmez bütünlüğüne, milletin birlik ve beraberliğine karşı silahlı bir kalkışma gerçekleştirildiğini söyledi.

Şahin, şunları kaydetti:

"Vatansever güvenlik güçlerimizin ve aziz milletimizin cesareti, iradesi ve kahramanlığı sayesinde bu haince darbe girişimi hedefine ulaşamamıştır. Bu hainlerin, bu teröristlerin, silahlı darbe girişimine karşı verilen mücadelede 246 vatan evladımız şehit olmuş, bin 500'e yakın vatandaşımız yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Şahin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği olarak bu suçun cezasının idam olmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Açıklamanın ardından aralarında İlçe Temsilcisi İsmail Macit'in de yer aldığı dernek üyeleri, hep birlikte "idam istiyoruz" diye bağırdı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement