Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Bolu'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren binlerce vatandaş, "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

04.08.2016 00:53

Bolu'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren binlerce vatandaş, "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

Demokrasi Meydanı olarak adlandırılan Belediye Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşların nöbetine, sanatçı Uğur Işılak da sevilen şarkılarını seslendirerek destek verdi.

Katılımcılara hitap eden Işılak, 15 Temmuz'da Türk milletinin destan yazdığını, bu destanı dünyanın okuması gerektiğini söyledi.

"Biz bu destanı yazdık Orta Doğu bu destanı iyi okusun. Biz bu destanı yazdık Avrupa bu destanı iyi okusun. Biz bu destanı yazdık Amerika bu destanı iyi okusun." diyen Işılak, "Bizim işimiz tarih boyu destan yazmak. Biz hep destan yazmışız. Tıpkı Köroğlu'nun destanı gibi. Tıpkı Bolu'nun destanı gibi. Tıpkı Köroğlu'nun Bolu Beyi'ne baş kaldırışı gibi 15 Temmuz darbecilere başkaldırışın tarihidir destanıdır." dedi.

Daha sonra Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Işılak'a çiçek ve çeşitli hediyeler takdim ederek, onun söylediği şarkıya ellerindeki Türk bayrakları ile eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement