Fetö'nün "Hakim ve Savcı Çalışma Evleri"Ne Yönelik Soruşturma - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Fetö'nün "Hakim ve Savcı Çalışma Evleri"Ne Yönelik Soruşturma

29.06.2018 15:10

Tokat'ta, FETÖ/PDY'nin "hakim ve savcı çalışma evleri"ne yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 9 zanlı yakalandı.

Tokat'ta, FETÖ/PDY'nin "hakim ve savcı çalışma evleri"ne yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 9 zanlı yakalandı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen örgütün mahrem hakim ve savcı sınavlarına hazırlık çalışma evleri soruşturması kapsamında İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Afyonkarahisar, Erzurum ve Manisa'da haklarında gözaltı kararı olan 9 kişi, polis ekiplerince bulundukları illerde gözaltına alınarak Tokat'a getirildi.

Meslekten ihraç edilen iki hakim ve 7 avukattan oluşan şüpheliler, Emniyete götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün 'Hakim ve Savcı Çalışma Evleri'Ne Yönelik Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement