Fetö'nün Kayseri İmamı ve 2 Kişi Adliyede - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Kayseri İmamı ve 2 Kişi Adliyede

Fetö\'nün Kayseri İmamı ve 2 Kişi Adliyede

TERÖRLE Mücadele Şubesi (TEM) ve İstihbaret Şubesi ekiplerince Kayseri'de 10 gün önce toplantı halinde yakalanan FETÖ'nün Kayseri imamlığına atandığı belirtilen Habib Bıçakcı ve 2 örgüt üyesi adliyeye sevk edildi.

22.12.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TERÖRLE Mücadele Şubesi (TEM) ve İstihbaret Şubesi ekiplerince Kayseri'de 10 gün önce toplantı halinde yakalanan FETÖ'nün Kayseri imamlığına atandığı belirtilen Habib Bıçakcı ve 2 örgüt üyesi adliyeye sevk edildi.

Haklarında FETÖ/PDY örgütüne üye olmak suçundan yakalama kararı bulunan ve  FETÖ'nün firarda olan Kayseri imamı Sıtkı Baş'ın yerine atandığı belirtilen Adıyaman ve Kayseri 'nin yeni imamı Habib Bıçakcı, örgüt üyesi Hamdi Candan ve Hüseyin Elbaşı, Elazığ imamı Mehmet Durakoğlu ile Adıyaman Üniversitesi sorumlusu Serdar Sabuncu, Talas ilçesindeki bir evde örgütsel toplantı yaparken gözaltına alındı. Zanlılardan Kayseri imamı Habib Bıçakcı, Hamdi Candan ve Hüseyin Elbaşı, bu gün adli tabiplikteki sağlık kontrollerinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Elazığ İmamı Mehmet Durakoğlu ile Adıyaman Üniversitesi sorumlusu Serdar Sabuncu kendi illerinde yargılanmalır için emniyet müdürlüklerine teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Kayseri İmamı ve 2 Kişi Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement