Fetö'nün 'Mahrem İmamı' Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün 'Mahrem İmamı' Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

EDİRNE'de FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün 'mahrem imamı' olduğu iddia edilen H.Y., eşi ve 2 çocuğuyla birlikte yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmak istediği sırada yakalanarak gözaltına alındı.

06.10.2017 09:53

EDİRNE'de FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün 'mahrem imamı' olduğu iddia edilen H.Y., eşi ve 2 çocuğuyla birlikte yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmak istediği sırada yakalanarak gözaltına alındı.

54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı devriye ekipleri, Doyran Köyü'nde yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmak isteyen 2 şüpheliyi yanlarındaki 2 çocuğuyla birlikte yakaladı. Yapılan incelemede gözaltına alınan şüphelilerden H.Y.'nin örgüte bağlı bir okulda öğretmen olduğu ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün 'mahrem imamı' olduğu, eşi İ.Y.'nin ise KHK ile Malatya'da öğretmenlikten ihraç edildiği belirlendi.

Yurt dışına çıkış yasağı olduğu belirlenen şüpheliler H.Y. ve eşi İ.Y. ifadeleri için hudut karakoluna götürülürken, 2 çocuğu ise yakınlarına teslim edildi. Soruşturma sürüyor. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fetö'nün 'Mahrem İmamı' Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement