Fetö Operasyonunda 36 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Fetö Operasyonunda 36 Kişi Tutuklandı

Çağatay KENARLI, İstanbul DHA İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ ile bağlantılı eğitim kurumlarının ortak yönetici ve yetkililerine yönelik 16 ilde yaptığı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 36'sı tutuklandı.

21.10.2017 11:26

Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ ile bağlantılı eğitim kurumlarının ortak yönetici ve yetkililerine yönelik 16 ilde yaptığı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 36'sı tutuklandı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 13 Ekim'de İstanbul merkezli İzmir, Afyon, Artvin, Balıkesir, Bursa, Denizli, Karabük, Kocaeli, Konya, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Sivas ve Trabzon'da FETÖ/PDY ile bağlantılı 328 eğitim kurumunun bağlı olduğu 41 şirketin ortak, yönetici ve yetkililerine yönelik operasyon yapmıştı. Operasyonda 48 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 36'sı tutuklanırken, 12 ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fetö Operasyonunda 36 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement