FETÖ Operasyonunda Gözaltına Alınan 24 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

FETÖ Operasyonunda Gözaltına Alınan 24 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

17.03.2017 09:10  Güncelleme: 09:48

Kayseri'de devam eden FETÖ/PDY soruşturmasında, İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri ve Halk Sağlığı çalışanları ile ihraç edilip gözaltına alınan 24 kişi adliyeye sevk edildi.

Kayseri'de sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri ve Halk Sağlığı çalışanları ile ihraç edilen ve 'Bylock' kullandığı tespit edilen 24 kişi adliyeye sevk edildi.

İHRAÇ EDİLEN 24 KİŞİYE GÖZALTI KARARI ÇIKMIŞTI

Kayseri'de Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri ve Halk Sağlığı çalışanları ve ihraç edilen 24 kişi hakkında gözaltı karar çıkarılmıştı.

BYLOCK KULLANDIKLARI TESPİT EDİLMİŞTİ

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon yapılmış ve operasyonda örgütün iletişim ağı ''Bylock'' kullandığı tespit edilen 24 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 24 kişi, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel FETÖ Operasyonunda Gözaltına Alınan 24 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika


Advertisement