Türkiye'den kaçarak Avrupa ülkelerine gitmeye çalışan ve bunun için de yasadışı göçmen kılığına giren FETÖ'cüler kervanına 5 kişi daha katıldı.
HUDUT DEVRİYESİ YAKALADI
Edirne 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı hudut devriyeleri, Yunanistan sınırındaki Üyüklü Köyü'nde yasa dışı yollardan sınırı geçmek isteyen 1'i kadın 5 şüpheli yakaladı.
BYLOCK KULLANDIKLARI BELİRLENDİ
Sınır karakolunda yapılan incelemede şüpheliler A.S., S.A., S.B., M.G. ve T.K.'nın 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan arandığı ve 'ByLock' kullanıcı olduğu belirlendi.
İşlemlerinin ardından jandarma ekiplerince teslim edilen şüphelileri, elleri önden kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyedeki soruşturması sürüyor.
Son Dakika › Güncel › ByLock Kullanıcısı 5 FETÖ'cü, Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?