Filipinler: Arakanlılara Yardıma Hazırız - Son Dakika
Son Dakika Logo

Filipinler: Arakanlılara Yardıma Hazırız

19.05.2015 16:56

Dha DIŞ HABER – Filipinler hükümeti bugün yaptığı açıklama ile botlarda ölüm kalım savaşı veren Arakanlı ve Bangladeşli göçmenlere yardıma hazır olduklarını duyurdu.

Dha DIŞ HABER –

Filipinler hükümeti bugün yaptığı açıklama ile botlarda ölüm kalım savaşı veren Arakanlı ve Bangladeşli göçmenlere yardıma hazır olduklarını duyurdu.

Filipinler Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Charles Jose "Botlarda kalmış, yeri yurdu olmayan bu insanlara yaptığımız insani yardımımızı arttırma kararı aldık" dedi.

Malezya ve Tayland hükümetleri de Myanmar'ı Arakanlıların akın akın gelişini durdurması konusunda uyardı ancak Myanmar sorumluluk almayı reddederek Arakanlıların kendi ülkelerinin vatandaşı olmadığını ve yasadışı yollarla Bangladeş'ten geldikleri iddiasını yineledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Filipinler: Arakanlılara Yardıma Hazırız - Son Dakika


Advertisement