Filiz Öğretmenden Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Filiz Öğretmenden Örnek Davranış

Filiz Öğretmenden Örnek Davranış

Ankara'dan tatil için Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne gelen öğretmen 28 yaşındaki Filiz Haymana, ormanlık alanda yol kenarına bırakılmış açlık ve susuzluktan baygın halde bulduğu 2. 5 aylık Golden cinsi köpeğe sahip çıktı.

25.08.2011 12:04

Ankara'dan tatil için Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne gelen öğretmen 28 yaşındaki Filiz Haymana, ormanlık alanda yol kenarına bırakılmış açlık ve susuzluktan baygın halde bulduğu 2. 5 aylık Golden cinsi köpeğe sahip çıktı. Kırık ayağını tedavi ettiren Haymana, 'Aristo' adını verdiği köpeği sahiplendi.

Marmaris İlçesi'ne geçen hafta ailesiyle birlikte Ankara'dan tatile gelen Etimesgut Piyade İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji öğretmeni Filiz Haymana, tatilini tamamladı ve dönüş yolculuğuna çıktı. Çetibeli Mevkii'ni geçen Haymana, otomobilinin camından yol kenarında yarı baygın halde yatan yavru köpeği gördü. Hemen otomobilini durduran Haymana, köpeğe su ve yanındaki yiyeceklerden verdi. Yavru köpeğin kendine gelmesinin ardından Marmaris'e dönen yardımsever öğretmen, köpeği bir veterinere götürdü. Yaklaşık 2. 5 aylık olan Golden cinsi köpeğin ayağının kırılıp yanlış kaynadığı fark edildi. Veterinerde gerekli tedavisi yapıldıktan sonra hayvanı sahiplenen Haymana, minik köpeği de yanına alıp Ankara'ya götürdü. Ankara'da da tedavisini sürdürdüğünü belirten ve köpeğe 'Aristo' adını veren Filiz öğretmen, "Belli ki çocuğunu kırmayıp ona hediye alan aile tatil dönüşü köpeği yanlarında götürmeyip attı. Ormanlık alanda ölmek üzereydi. Bunun ne kadar yanlış olduğunu halkımıza anlatmak zorundayız. Masum canlara nasıl kıyarız?" dedi. - Muğla/ Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Filiz Öğretmenden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement