Fırtına Nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada Seferleri İptal - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fırtına Nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada Seferleri İptal

Fırtına Nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada Seferleri İptal

Çanakkale'de üç gündür devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle dün iptal olan Gökçeada- Kabatepe arasındaki feribot seferleri, bugün de fırtına nedeniyle iptal oldu.

Çanakkale'de üç gündür devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle dün iptal olan Gökçeada- Kabatepe arasındaki feribot seferleri, bugün de fırtına nedeniyle iptal oldu. Gestaş, Bozcaada- Geyikli feribot seferlerinin de iptal edildiğini duyurdu.

Çanakkale'de etkili olan fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. sabah saatlerinden itibaren Çanakkale Boğazı'nda etkili olan fırtına nedeniyle Gökçeada- Kabatepe Hattı ve Bozcaada- Geyikli Hattı'nda bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Gökçeada'dan saat 07.00- 13.00 seferleri ile, Kabatepe'den saat 10.00-15.00, 15.00- 20.00 seferleri, Bozcaada'dan saat 12.00, Geyikli'den saat 14.00 seferleri hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştirilmeyecek.

Boğaz hattı ile Çanakkale Eceabat ile Çanakkale- Kilitbahir seferleri ise normal olarak devam ediyor. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fırtına Nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada Seferleri İptal - Son Dakika


Advertisement