Foça Belediyesi Sporcusu, Engelli Boccia'da Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Foça Belediyesi Sporcusu, Engelli Boccia'da Türkiye Şampiyonu Oldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Foça Belediyespor Kulübü Engelli Boccia Takımı, Samsun'da yapılan Bedensel Engelliler Boccia Türkiye Şampiyonası'nda çok önemli başarılar kazandı.

BC5 kategorisinde birinci olan Ayşegül Güney, Türkiye Sampiyonu oldu. Ayrıca, BC3 katagorisinde İsmail Dalmış Türkiye dördüncüsü oldu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Türkiye Sampiyonu Ayşegül Güney'i ve Türkiye dördüncüsü İsmail Dalmış'ı başarıları dolayısıyla tebrik etti. Başkan Demirağ, ''Engelli Boccia Takımımız, bu kez Samsun ilimizde çok başarılı olarak bizleri mutlu etti. Kıymetli Antrenörümüz Şebnem Sezer'i ve tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Spora olan desteğimiz sürecektir'' dedi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2018 Faaliyet programında yer alan Bedensel Engelliler Boccia Türkiye Şampiyonası, Samsun'un ev sahipliğinde yapıldı.

Foça Belediyesi Engelli Boccia Takımı, 1-4 Mayıs 2018 tarihlerinde, 19 ilden toplam 82 sporcunun yarıştığı şampiyona, Tekkeköy Yaşardoğu Spor Salonu'nda yapıldı. Foça Belediyesi Engelli Boccia Takımı şampiyonaya 5 sporcuyla katıldı.

Kaynak: Bültenler