Freni Patlayan Metrobüs E-5 Trafiğini Kitledi - Son Dakika
Güncel

Freni Patlayan Metrobüs E-5 Trafiğini Kitledi

Freni Patlayan Metrobüs E-5 Trafiğini Kitledi

Avcılar’dan Cevizlibağ istikametine hareket halindeyken arka lastiği patlayan metrobüs az daha faciaya neden oluyordu.

24.01.2014 13:13

Avcılar'dan Cevizlibağ istikametine hareket halindeyken arka lastiği patlayan metrobüs az daha faciaya neden oluyordu. Kontrolden çıkan metrobüs önce yol kenarındaki elektrik direğine ardından bariyerlere çarparak durabildi. Metrobüsün E-5'e girmeden son anda durması olası bir faciayı son anda önlerken, kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Zincirlikuyu istikameti Maltepe Metrobüs İstasyonuna 100 metre kala saat 09.50 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan Gülsoy yönetimindeki 34 TN 2992 plakalı metrobüs Avcılar'dan yolcularını aldıktan sonra harerek etti. Birsüre yolde ilerleyen aracın sol arka tekeri Maltepe Metrobüs İstasyonuna yaklaştığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Bu sırada direksiyon hakimiyeti kaybolan metrobüs önce yol kenarındaki elekrtik direğine çarptı ardından çelik bariyerleri ezerek sürüklenmeye başladı. Yaklaşık 30 metre sürüklenen araç bir süre sonra çarpmanın da etkisiyle durdu. Kaza sonucu metrobüste bulunan yolcular büyük panik yaşarken yolculardan Burak Aktaş adlı bir şahıs hafif şekilde yaralandı. Yaralı olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İETT Kaza Kurtarma ekipleride kısa sürede ola yerine gelerek çalışmalarına başladı.

Meydana gelen kaza nedeniyle E-5 karayolu çift taraflı trafikte akışında aksaklıklar yaşandı. Trafik ekipleri araç traiğinin sağlıklı şekilde ilerlemesi için yoğun bir çalışma başlattı. Ardından olay yerine gelen İETT Kurtarıcı Araçları aracın hasar gören tekerleklerini yerinde değiştirerek yürüyebilecek konuma getrdi. Araç yapılan acil bakımının ardından yine çekici marifetiyle olay yerinden çekildi.

Yaklaşık 2 saatlik aksamalara neden olan kaza, aracın çekilmesiyle trafikte yeniden normale döndü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Freni Patlayan Metrobüs E-5 Trafiğini Kitledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement