Fresh'n Soft'a Anlamlı Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Fresh'n Soft'a Anlamlı Teşekkür

Fresh\'n Soft\'a Anlamlı Teşekkür

Türkiye'nin ıslak mendil denince akla gelen ilk markası Fresh'n Soft, gecede teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.

02.03.2013 09:26

UR. 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği, Salihli Sardes Rotaract Kulübü tarafından düzenlenen Meslek Hizmet Ödülleri Gecesi'nin bu yıl 4.sü gerçekleşti. Birçok dalda meslek ödüllünün dağıtıldığı gece keyifli anlara sahne oldu. Türkiye'nin ıslak mendil denince akla gelen ilk markası Fresh'n Soft, gecede teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.

Tören 22 Şubat 2013 tarihinde İzmir-Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Gecede basın-yayın, sivil toplum, eğitim-öğretim, sanat, sağlık, iş dünyası ve Rotaract özel ödülü dallarında birçok kişi ödüllerine kavuştu. Fresh'n Soft markasının yenilikçi ve inovatif ürünlerinden deneme fırsatı bulan konuklar ürünlerin ferahlatıcı kokusuna ve kullanım kolaylığına hayran kaldılar.

Basın-yayın, sivil toplum, eğitim-öğretim, sanat, sağlık, iş dünyası ve Rotaract özel ödülü dallarında kariyerinde başarı elde etmiş, gençlerin meslek sahibi olmasına ve kişisel-toplumsal mesleki gelişimlerine destek vermiş bireylerin ödüllendirildiği gecede birçok dalda ödül ve teşekkür plaketi verildi. En Başarılı Kadın Oyuncu ödülü Gupse Özay'a, En Başarılı Anchorman ödülü Korcan Karar'a, En Başarılı Tiyatro Oyunculuğu ödülü Hazım Körmükçü'ye giderken, Fresh'n Soft Pazarlama Müdürü Cansel Kelebek Bodur firmalarına gösterilen ilgiden dolayı gururlu olduklarını belirterek sahneden ayrıldı.

Tören programının oldukça dolu geçtiği gecede, dans gösterisi konukların beğenisini toplarken, ödül töreni yüksek bir katılımla gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fresh'n Soft'a Anlamlı Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement