Fsm Köprüsü'ndeki Çalışmalar Trafikte Yoğunluğa Yol Açtı - Son Dakika
Güncel

Fsm Köprüsü'ndeki Çalışmalar Trafikte Yoğunluğa Yol Açtı

Fsm Köprüsü\'ndeki Çalışmalar Trafikte Yoğunluğa Yol Açtı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi'nin devreye girmesiyle atıl duruma geçecek 4 gişeyi kaldırma çalışmaları sürüyor.

26.01.2015 22:22

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi'nin devreye girmesiyle atıl duruma geçecek 4 gişeyi kaldırma çalışmaları sürüyor.

Çalışmalar nedeniyle akşam saatlerinde FSM gişelerinde trafik yoğunluğu oluştu.

Bazı sürücüler, trafik yoğunluğu nedeniyle 2-2,5 saat yolda kaldıklarını söyleyerek, tepki gösterdi.

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi'nin devreye girmesi için 1, 2, 3 ve 4 numaralı gişelerin kaldırılma işlemleri sürüyor.

Çalışmalar nedeniyle akşam saatlerinde FSM gişelerinde trafik yoğunluğu oluştu. Sürücüler, trafik işaretleri ile diğer gişelere yönlendirildi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde başlayan çalışmalar 8 Şubat Pazar günü saat 14.00'e kadar sürecek.

Bu arada sürücüler, trafik yoğunluğu nedeniyle 2-2,5 saat yolda kaldıklarını söyleyerek, tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fsm Köprüsü'ndeki Çalışmalar Trafikte Yoğunluğa Yol Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement