Fuhuşa Aracılık Eden Taksiciye Ev Hapsi Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fuhuşa Aracılık Eden Taksiciye Ev Hapsi Verildi

10.03.2017 17:41

Adana'da aracına binen iki sivil polisle fuhuş için para pazarlığı yapıp kadın temin eden taksici, sevk edildiği adliyede ev hapsi cezası aldı.

Adana'da aracına binen iki sivil polisle fuhuş için para pazarlığı yapıp kadın temin eden taksici, sevk edildiği adliyede ev hapsi cezası aldı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, taksicilik yapan Selçük K'nın, erkek müşterilerini, fuhuş pazarlığı yaparak kadınlarla buluşturduğu ihbarını aldı.

Bunun üzerine ekipteki iki sivil polis, Selçuk K'nın taksisine merkez Seyhan ilçesinde binerek yolculuk etmeye başladı.

Bir süre sonra Selçuk K. sivil polislerle fuhuş pazarlığı yaptı, para konusunda anlaşınca bir kadını bulunduğu yere çağırdı.

Polislerin verdiği seri numaraları alınmış paraları alan Selçuk K. ve çağırdığı kadın gözaltına alındı.

İsmi açıklanmayan kadın, savcılık talimatıyla ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Selçuk K ise sevk edildiği mahkemede ev hapsi cezası verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fuhuşa Aracılık Eden Taksiciye Ev Hapsi Verildi - Son Dakika


Advertisement