Galatasaray Hedef Filo ile Sponsorluk Sözleşmesini Uzattı - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Hedef Filo ile Sponsorluk Sözleşmesini Uzattı

Galatasaray Hedef Filo ile Sponsorluk Sözleşmesini Uzattı

Galatasaray Kulübü ile Hedef Filo iki sezondur devam eden sponsorluk anlaşmasını 2013 '2014 ve 2014 ' 2015 sezonlarına taşıdı.

05.09.2013 14:13  Güncelleme: 15:00

Bruma, GALATASARAY'IN GELECEĞİNE YAPILMIŞ BİR YATIRIM VE ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFER

Galatasaray Kulübü ile Hedef Filo iki sezondur devam eden sponsorluk anlaşmasını 2013 '2014 ve 2014 ' 2015 sezonlarına taşıdı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da imzalanan anlaşma kapsamında Hedef Filo, önümüzdeki iki sezon için Galatasaray'a 87 adet aracın teslimini gerçekleştirdi.

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza töreninde, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Hedef Filo Yönetici Direktörleri Ersan Öztürk ve Önder Erdem hazır bulundu.

Geride kalan 2 yılda sarı-kırmızılı kulübün sponsor firmaları arasında yer alan Hedef Filo ile 2 yıllık yeni bir mukavele daha yapıldığı duyuruldu.

Sponsorluk anlaşmasının ayrıntılarıyla ilgili bilgi veren Arıboğan, yaptığı açıklamada, Hedef Filo'yla olan ilişkilerinin büyüyerek devam ettiğini vurgulayarak, Futbol, basketbol ve voleybol takımı oyuncularımız ile teknik heyetleri, bunun yanı sıra da profesyonel yöneticilerimiz, Hedef Filo'nun sağladığı araçları kullanacaklar. Yeni anlaşmamızla birlikte kullandığımız araç sayımız 87 olacak. İmzaladığımız anlaşma 2 yıllık ama uzun yılar devam edeceğine inanıyoruz diye konuştu.

Kulüp başkan yardımcısı Özdemir ise Galatasaray olarak hem kendi marka değerlerini artırmayı hem de sponsor desteğini yükseltmeyi hedeflediklerini dile getirerek, Hedef Filo'ya ikinci kez verdikleri bu destek için teşekkür ediyorum dedi.

Hedef Filo Yönetici Direktörlerinden Ersan Öztürk, yeni anlaşmayla ilgili olarak, İki yıl önce başlattığımız sponsorluk ilişkimizi 2 yıl daha uzatmaya karar verdik. Galatasaray'ın yaşadığı başarıların önümüzdeki dönemde de süreceğine inancımız tam ifadelerini kullanırken, Önder Erdem de Galatasaay Kulübü'nün ve başarılarının bir parcası olmak bizler için gurur verici şeklinde görüş belirtti.

Sponsorluk sözleşmesinin imzalanmasının ardından, kulübün kullanımına tahsis edilen araçlardan birinin önünde medya mensuplarına görüntü verildi.

ARIBOĞAN BRUMA, GALATASARAY'IN GELECEĞİNE YAPILMIŞ BİR YATIRIM VE ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFER

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, teknik direktör Fatih Terim'le milli takım dönüşü yeni mukaveleyi imzalayacaklarını söyledi.

Arıboğan, sponsorluk anlaşmasının ardından gündemdeki konuları değerlendirdi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü görevini de üstlenen Terim'in sözleşmesinin uzatılması konusuyla ilgili olarak Arıboğan, Fatih Terim'le yeni sözleşme, milli takımdan dönmesinin ardından imzalanacaktır. Şu an milli takımın maçları öncesi önemli bir görevde olduğu için sözleşme yapılmadı. Dönmesiyle birlikte bu durum resmiyet kazanır. Bir sorun olacağını zannetmiyorum dedi.

Milli takımın içinde bulunduğu durum nedeniyle Galatasaray Kulübü'nün ve Fatih Terim'in görev davetine olumlu yanıt verdiğinin altını çizen Arıboğan,

Mevcut sistem tüm dünyada da tercih edilen bir şey değil ama ülkemizin özel bir durumu var. Milli takımın yapacağı 4 maç için biz hocamıza izin verdik. Hocamız da görevi kabul etti. Ama mesaisini tamamen Galatasaray için harcayacağı, hedeflediğimiz önemli başarılara konsantre olacağı dönemi sabırsızlıkla bekliyoruz ifadelerini kullandı.

Portekiz'in Sporting Lizbon kulübünden 10 milyon avro bedelle transfer edilen genç oyuncu Bruma'nın önemine değinen Arıboğan, şunları söyledi

Bruma çok genç bir isim ve Galatasaray'ın geleceğine yapılan önemli bir yatırımdır. Bu yaşında ne kadar yetenekli olduğunu ve potansiyelini ispatladı. Birçok önemli kulübün peşinde olduğu bir isimdi. Biz Galatasaray'a kazandırdığımız için çok memnunuz. Takımda zaten çok tecrübeli isimler var. Bunların yanında, geleceğe dönük, uzun yıllar kulübümüze hizmet edebilecek kalitede genç isimleri de takip ediyouz. Bruma, bu planlama içinde yapılan bir transferdir.

Lutfi Arıboğan, Galatasaray'ın Avrupa'ya yönelik transfer çalışmalarını tamamladığını ve listeyi UEFA'ya bildirdiğini hatırlatırken, Türkiye için transferin son döneminde çalışmalar olduğunu dile getirdi. Transferin son günlerinde gelişmeler olabildiğini ve bu nedenle kesin konuşamadığını vurgulayan Arıboğan, Türkiye için önümüzde kısa bir süre kaldı. Çalışmalarımız büyük ölçüde bitti diyebiliriz ama son günlerde gelişmeler olabiliyor. Net bir transfer yok ama olabilir de dedi.

Devre arasına kadar takımın durumunu görüp, ara transfer döneminde takviye yapabileceklerinin altını çizen Arıboğan, Bu dönem içinde ihtiyaçları belirleriz, eğer ihtiyaç varsa, geçen yıl olduğu gibi transfer düşünürüz. Zaten güçlü bir takımımız var ve hedeflerimiz belli şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Hedef Filo ile Sponsorluk Sözleşmesini Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement