Galatasaray Proje Üretim Grubu'ndan Başkan Özbek'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Proje Üretim Grubu'ndan Başkan Özbek'e Ziyaret

Galatasaray Proje Üretim Grubu\'ndan Başkan Özbek\'e Ziyaret

GALATASARAY genel kurul üyelerinden oluşan proje geliştirme grubu Başkan Dursun Özbek'i ziyaret etti.

19.06.2017 17:22

GALATASARAY genel kurul üyelerinden oluşan proje geliştirme grubu Başkan Dursun Özbek'i ziyaret etti.

Başkanlığını Ali Fatinoğlu'nun yaptığı ve 18 kişiden oluşan Proje Üretim Grubu'nun kuruluş amacı sarı-kırmızılı kulübe kaynak sağlamak için çalışmak ve bunun için Yönetim ile sık sık irtibat halinde kalmak.

Nazımcan Angın (Başkan Yardımcısı), Zeliha Demir (Başkan Yardımcısı), Kamil Fazıl Dede (Başkan Yardımcısı), Ahmet Ünlü (Başkan Yardımcısı), Divan Kurulu Üyesi Metin Evrim ve Genel Kurul Üyesi Cemal İnce'nin de yer aldığı ve yaklaşık 2 saat süren toplantının içeriği ile ilgili bilgi veren Ali Fatinoğlu, "Başkanımızla kulübümüz için, birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi konuştuk. Kulübümüz için nasıl fikirsel katkılarda bulunabileceğimizi belirledik" dedi.

Amaçlarının eleştirmek değil, hep birlikte nasıl daha iyiye gidilebileceği konusunda proje üretmek olduğunu anlatan Fatinoğlu, "Biz iyi günde de kötü günde de kulübümüze destek olup, Galatasaray Yönetim Kurulu'na yardımımız dokunursa mutlu olacağımızı Sayın Dursun Özbek'e de ilettik. Başkanımız da bu oluşumdan memnun olduğunu belirtti" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Proje Üretim Grubu'ndan Başkan Özbek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement