Gangnam Style ile Zafer Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Gangnam Style ile Zafer Bayramı Kutlaması

Gangnam Style ile Zafer Bayramı Kutlaması

Bursa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu."Dünya Kültürleri İstanbul'da Buluşuyor" etkinliği kapsamında Gyeongsangbuk-Do Eyaleti'nden Bursa'ya gelen konuklar, geçtiğimiz yıl popüler olan Gangnam Style dansı ile...

30.08.2013 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. "Dünya Kültürleri İstanbul'da Buluşuyor" etkinliği kapsamında Gyeongsangbuk-Do Eyaleti'nden Bursa'ya gelen konuklar, geçtiğimiz yıl popüler olan Gangnam Style dansı ile kutlamaya gelenleri coşturdu. Koreli Sanatçı Psy gibi dans eden ekip, renkli görüntüler oluşturdu.

Zafer Bayramı'nın 91'inci yıl dönümü Bursa'da da coşku ile kutlandı. Sabah 09.00'da Atatürk Anıtı'na Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nin çelenk sunumunun ardından Heykel'de kutlamalar yapıldı. Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık'ın halkı selamlamasının ardından Hava Okulu Öğretmeni Yüzbaşı Şamil Şan günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Şiirlerin okunmasının ardından halk oyunları gösterileri sunuldu. Törene ayrıca Bursa'ya Gyeongsangbuk-Do Eyaleti'nden gelen konuklar da renk kattı. Koreli Ekip, geçtiğimiz yıl Psy'nin çıkardığı Gangnam Şarkısı ve kendine özgü dansı sergiledi. Törene katılanlar tarafından da büyük beğeni toplayan ekip, ortaya koydukları dans ile alkış topladı.

Kılıç kalkan ekibinin gösterilerinin ardından tören geçişi ile kutlamalar sona erdi.

Görüntü bilgisi: Görüntüler, 3008zaferbayramıgangamstil kodu ile Bursa klasörüne geçildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gangnam Style ile Zafer Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement