GAP'a Emek Verenlere Plaket Verildi - Son Dakika
Güncel

GAP'a Emek Verenlere Plaket Verildi

GAP\'a Emek Verenlere Plaket Verildi

Şanlıurfa'da, GAP İdaresi Başkanlığı tarafından 40 yıldan buyana GAP'a emek veren eski ve yeni kurum çalışanları, siyasiler, bürokratlar ve yöneticilerin yer aldığı 'GAP Emeğe Saygı Toplantısı' yapıldı.

08.12.2011 10:47

5 Yıldızlı bir otelin salonunda gerçekleşen toplantıda uzun yıllardan sonra bir araya gelenlere plaket verildi. 80 plaketin, 4 saatte dağıtıldığı törende oldukça duygusal anlar yaşandı. Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu da eski bir GAP çalışanı olarak GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil'in elinden plaket aldı.

GAP İdaresi Başkanlığınca 2 gün süren organizasyonda Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi GAPa başladığı günden beri emeği geçen birçok siyasi, bürokrat, yönetici, eski ve yeni GAP İdaresi çalışanı, GAP Eylem Planı İletişim ve Tanıtım Projesi Fikir Önderleri İletişimi etkinlikleri kapsamında plaketle ödüllendirmek için Şanlıurfa'da bir araya geldi.

Aralarında Saadet Partisi eski Genel Başkanı Recai Kutan, GAP'tan sorumlu eski Devlet Bakanı Nazım Erken, eski bakanlardan Fehim Adak, Mehmet Gazioğlu, Abdülbaki Ataç,TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AKP'li Ziyaettin Akbulut,Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ile GAP İdaresi eski Başkanları, akademisyenlerden oluşan 200 davetli törenin yapıldığı 5 Yıldızlı bir otelde salonunda hazır bulundu. Uzun yıllardan beridir, birbirlerini görmeyen GAP çalışanları ayak üstü bol bol sohbet ederek, eski günlerini yad ettiler. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile GAP İdaresi Başkanı Sadarettin Karahocagil, salona girmesiyle birlikte tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

GAP'taki aşamaların sinevizyon gösterisiyle sunulduğu toplantıda ilk sözü alan GAP İdaresi Başkanı Sadarettin Karahocagil, GAP, yüzyılın en büyük bölgesel kalkınma projelerinden biridir. Dünya tarafından takdirle izlenen bölgeye yaptığımız yatırımlar, Türkiye'nin geleceğine yapılmış yatırımlardır dedi. Karahocagil, Güneydoğu Anadolu Projesi olarak bilinen GAP'a ilk günden beridir gönül verenleri bir araya getirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek; " Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan GAP'a başladığı günden beri emeği geçen birçok siyasi bürokrat, yönetici, eski ve yeni GAP idaresi çalışanlarını bir nebzede olsa hatırlamak ve onları bu emeklerinden dolayı ödüllendirmek için böyle bir organizasyonla ev sahipliğini yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz"dedi.

GAP Emeğe Saygı Toplantısı'nda yapılan konuşmaların ardından üst üste dizilmiş 80 plakettin dağıtım töreni başladı. Alfabetik sıraya göre yapılan plaket töreninde GAP İdaresi Başkanı Sadarettin Karahocagil, sahneye çıkarak, anons edilen siyasi, bürokrat, yönetici, eski ve yeni GAP idaresi çalışanlarının plaketlerini 4 saat boyunca ayakta kalarak onlara takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GAP'a Emek Verenlere Plaket Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement