GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :
Garnizon Komutan Vekili Albay Temel Çetinkaya'nın polisler tarafından götürülmesi FETÖ'nün darbe girişimi
Sinop'ta gözaltına alınan Garnizon Komutan Vekili Albay Temel Çetinkaya ile adliyede görevli bir hakim tutuklandı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında Sinop'ta gözaltına alınan Garnizon Komutan Vekili Albay Temel Çetinkaya ile adliyede görevli bir hakim tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya'nın eşi Garnizon Komutan Vekili Albay Temel Çetinkaya ile Sinop Adliyesi'nda görevli hakim Emre Yetiş, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Çetinkaya ve Yetiş, çıkarıldıkları mahkemece "FETÖ terör üyesi oldukları" iddiasıyla tutuklandı.
Son Dakika › Güncel › Garnizon Komutan Vekili Albay Temel Çetinkaya ile Adliyede Görevli Bir Hakim Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.