Gasp Edilmek İstenen Kadına Taciz Şoku - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gasp Edilmek İstenen Kadına Taciz Şoku

Gasp Edilmek İstenen Kadına Taciz Şoku
26.06.2014 15:59  Güncelleme: 11:51

Aksaray'da M.K isimli kadının elindeki telefonu almak isteyen bir kişi, telefonu alamayınca kadını taciz ederek kaçtı.

Aksaray'da M.K isimli kadını takip ederek elindeki telefonu almak isteyen bir kişinin, telefonu alamayınca kadını taciz ederek kaçtığı iddia edildi.

GASP ETMEK İSTEDİ

Olay, merkeze bağlı Taşpazar Mahallesi Pirali Sultan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, telefonla konuşan M.K.'yi (27) bir süre takip eden bir kişi, genç kızın elindeki telefonu alıp kaçmak istedi.

TELEFONU ALAMAYINCA TACİZ ETTİ

Genç kızın direnmesi üzerine telefonu alamayan şahsın, M.K.'yi taciz ettikten sonra kaçtı. Yaşadığı olayın ardından şoka giren genç kızın yardımına kavşakta bulunan trafik polisi yetişti.

POLİS KAÇARKEN YAKALADI

Verilen eşkal doğrultusunda bölgede çalışma başlatan polis, şüpheli S.C.'yi kaçarken yakaladı. M.K.'nin de teşhis etmesi üzerine şüpheli sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

BİR SÜRE KENDİNE GELEMEDİ

Kaldırımda oturarak yaşadığı şoku atlatmaya çalışan genç kız, bir süre sonra kendisine gelebildi.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gasp Edilmek İstenen Kadına Taciz Şoku - Son Dakika


Advertisement