Gazetecilerden Başkan Baysan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Gazetecilerden Başkan Baysan'a Ziyaret

Gazetecilerden Başkan Baysan\'a Ziyaret

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ın ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

31.05.2013 15:30  Güncelleme: 15:36

Çorlu Gazeteciler Derneği'nden Başkan Baysan'a Ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre, Başkan Yardımcısı Ozan Turan, Genel Sekreter Coşkun Bozyel, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Şahin, Faruk Yıs, Denetim Kurulu Üyeleri Tuğberk Erdem ve Tarık Yıs Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret ederek derneğin yeni yönetimi, hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar ve projelere ilişkin bilgiler verdiler.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerinin teveccühü ile dernek başkanlığı görevine getirildiğini ifade eden başkan Levent Silistre; "Derneğimizde 30 gazeteci arkadaşımız üye olarak yer alıyor. 2006 yılında kurulan Çorlu Gazeteciler Derneği çalışmalarına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Hatta önümüzdeki dönemde çalışmalarımıza ivme kazandırarak devam etmek istiyoruz. Bu konuda hazırladığımız projeleri bir bir hayata geçirmek için arkadaşlarımızla görüş birliğine vardık" dedi.

Gazeteciler Ankara'ya Uçacak

Çorlu Gazeteciler Derneği'nin hayata geçireceği ilk etkinlik olan Ankara seyahati ile ilgili olarak Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a bilgiler veren ve Başkan Baysan'ı da davet eden Silistre; "Anadolu Jet ile Çorlu Gazeteciler Derneği olarak ortaklaşa bir çalışmayı hayata geçirdik. 5 Haziran 2013 Çarşamba akşamı Çorlu'dan havalanacak uçakla Ankara'ya hareket edeceğiz, gece Ankara'da konaklayacağız. 6 Haziran Perşembe günü ise Anadolu Jet'i, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ve Anıtkabir'i ziyaret edeceğiz. Meclis ziyaretimizde bölge milletvekilleri ile bir araya geleceğiz. Bunun yanı sıra çeşitli ziyaretlerimiz ve görüşmelerimiz olacak. Görüşmelerin ardından ise Perşembe akşamı yine uçakla Ankara'dan Çorlu'ya hareket edeceğiz" diye konuştu.

"Şeffaf Bir Derneğiz"

Silistre; "Bu ziyareti, dernek yöneticileri ve üyelerinden oluşan sadece birkaç yönetim kurulu üyesi ya da yönetim kurulunun katılımıyla da yapabilirdik ancak hem şeffaf bir dernek olduğumuzu, üyelerimizden, Çorlu'daki basın camiası ve kamuoyundan gizli saklımızın bulunmadığını gözler önüne sermek hem de derneğimizin tüm üyelerinin fikirlerine değer verdiğimizin altını çizmek adına üyelerimizin katılımını da kapsayan bir organizasyon tertipledik" şeklinde konuştu.

"Meslek Hayatlarında Olduğu Gibi Dernek Yönetiminde de Başarılı Olacağına Yürekten İnanıyorum"

Çorlu Gazeteciler Derneği'nin yeni yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan: "Yönetimde yer alan arkadaşların, meslek hayatlarında olduğu gibi dernek yönetiminde de başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaret ve nazik davetinizden ötürü de ayrıca teşekkür ediyorum. Bahse konu tarihlerde özel işlerimden ötürü bende Ankara'da olacağım. Sizlerle Ankara'da da bir araya gelmeyi umuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gazetecilerden Başkan Baysan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement