Gazi Askere Düğün Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Gazi Askere Düğün Müjdesi

Gazi Askere Düğün Müjdesi

Siverek Kaymakamı Erkal ve Belediye Başkanı Bucak, Şırnak'ta mayın patlaması sonucu yaralanan ve GATA'daki tedavisinin ardından evine getirilen er Mehmet Çalan'ı ziyaret etti Erkal ve Bucak, bir bacağını kaybeden nişanlı gazinin düğün masrafını üstlendi.

04.01.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Şırnak'ta mayın patlaması sonucu yaralanan ve GATA'daki tedavisinin ardından evine getirilen er Mehmet Çalan'ı ziyaret etti.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, terhisine 15 gün kala sınırda görev yaptığı sırada mayın patlaması sonucu yaralanan ve bir bacağını kaybeden Mehmet Çalan, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavisi tamamlanarak Nohutlu köyündeki baba evine getirildi.

Kaymakam Hamza Erkal, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 107. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Numan Yediyıldız, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Salih Çiçek ile Mehmet Çalan'ı evinde ziyaret etti.

Düğün masrafı karşılanacak

Kaymakam Erkal, vatan uğruna şehit ve gazi olanlara her zaman minnet duyduklarını belirterek, "Mehmet Çalan'ın nişanlı olduğunu öğrendik. Gazimizin beyaz eşyalarını Kaymakamlık olarak biz karşılayacağız, çiftin düğününü ise Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak yapacak. Ayrıca gazimize protez bacak takılacak, tedavi sürecinde ve sonraki yaşamında hep yanında olacağız" dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazi Askere Düğün Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement