Gaziantep İslahiye'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep İslahiye'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Gaziantep İslahiye\'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

İslahiye'de 15 Temmuz şehitleri anıldıGAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde Opet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma' etkinliğinde darbe girişiminde şehit olanlar anıldı.

22.09.2016 17:08

İslahiye'de 15 Temmuz şehitleri anıldı

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde Opet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma' etkinliğinde darbe girişiminde şehit olanlar anıldı.

İslahiye Opet Anadolu Lisesi Çok amaçlı salonunda düzenlenen programa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Mideoğlu, Milli Eğitim şube müdürleri Yüksel Beroje, İbrahim Yağcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ömer Faruk Uyanık, bürokratlar, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan İslahiye Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı Cengiz Us,15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunulduğunu belirterek, "Ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, cumhuriyetimizi veya aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahını millete yöneltmişlerdir. Halkımız kadın, erkek, çocuk demeden meydanlara koşmuş birlik ve beraberliğini göstererek, güzel ülkemizi üzerinde oynana çirkin oyunlara karşı koyarak vatanına ve milli iradeye sahip çıkmış, hüsrana uğratılarak adeta kahramanlık destanı yazılmıştır" dedi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in hemşerisi ve köyleri yan yana olan İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Başçavuş Cuma Akbulut ise Halisdemir'in hayatında kesintiler anlattı. Öğrencilerin darbe gecesiyle ilgili şiir ve mektupları okuduğu etkinlikte astsubay Ömer Halisdemir'i anlatan '30 Kuş' adlı kısa film gösteriminde duygulu anlar yaşandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep İslahiye'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Son Dakika


Advertisement