Gaziantep'te Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Öldürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Öldürüldü

Gaziantep\'te Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Öldürüldü
15.06.2026 14:03

Mendil satan Mustafa Kayhan, motosikletli iki kişiyle tartışma sonucu bıçaklanarak hayatını kaybetti.

GAZİANTEP'te eşiyle birlikte mendil satan Mustafa Kayhan (36), motosikletle trafik ışıklarında bekleyen 2 kişi ile laf atma yüzünden aralarında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

Olay dün gece saatlerinde Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Kayhan eşi ile birlikte yol kenarında mendil ve su satarken trafik ışıklarında bekleyen motosikletteki Ö.K ve Y.M. arasında laf atma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada bacağından bıçaklanan Mustafa Kayhan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Kayhan, kaldırıldığı Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Mustafa Kayhan'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere yakınları tarafından teslim alındı.

Olay sonrası kaçan Ö.K. ve Y.M. ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla yakalanıp, gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement