Gaziantep'te Suriyeliler'in Kaldığı Evde Patlama: 3 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te Suriyeliler'in Kaldığı Evde Patlama: 3 Yaralı

Gaziantep\'te Suriyeliler\'in Kaldığı Evde Patlama: 3 Yaralı
24.01.2013 16:54

Gaziantep'te Suriyeliler'in kaldığı bir bağ evinde dün gece bilinmeyen nedenle meydana gelen patlamada 3 Suriyeli yaralandı.

Gaziantep'te Suriyeliler'in kaldığı bir bağ evinde dün gece bilinmeyen nedenle meydana gelen patlamada 3 Suriyeli yaralandı.

Merkez Şahinbey İlçesi Kızılhisar Mahallesi ile Karakuyu Köyü Mevkii arasında inşaat halindeki bağ evinde dün gece saat 23.00 sıralarında patlama meydana geldi. Bağ evinde göçük oluşturan patlamada Suriyeli 24 yaşındaki Hussain Mohammed Abdulaziz, 50 yaşındaki Abo Omar ve Mohammed Ber yaralandı. Patlama sesini duyan çevre evlerde oturanlar, jandarmaya ihbarda bulundu. Gelen jandarma ve sağlık ekipleri, 3 yaralıyı hastaneye kaldırdı.

Yaralılardan Gaziantep Üniversitesi'nde öğrenci olduğu bildirilen Hussain Mohammed Abdulaziz'in vücudunun yarısında yanıklar olduğu ve tedavisinin sürdüğü, diğer 2 yaralının ise, tedavilerinin ardından sorgulanmak üzere Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldüğü ifade edildi.

Patlama sırasında evde oldukları belirlenen ve ismi açıklanmayan 2 Suriyeli'nin de kayıplara karıştığı öne sürüldü. Patlamanın olduğu evin yakınında oturan Hasan Esen, büyük bir gürültü duyduklarını, patlamanın sarsıntısını kendi evlerinden de hissettiklerini, ancak nedenini bilmediklerini söyledi.

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bomba imha uzmanları patlamanın yaşandığı evde incelemeler yaptı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Suriyeliler'in Kaldığı Evde Patlama: 3 Yaralı - Son Dakika


Advertisement