Gaziantep'teki Cinayet - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'teki Cinayet

Gaziantep\'teki Cinayet
04.08.2016 19:22

Gaziantep'te alacak meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, eşine pompalı tüfekle ateş edenlere engel olmak için araya giren ve vurularak hayatını kaybeden olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te alacak meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, eşine pompalı tüfekle ateş edenlere engel olmak için araya giren ve vurularak hayatını kaybeden olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Şehitkamil ilçesi Nurtepe Mahallesinde evinin önünde bekleyen Kazım Çetin ile kendisine "borç ödemek için" gelen 3 kişi arasında çıkan silahlı kavga sırasında hayatını kaybeden Fatma Çetin'in (48), katil zanlısını bulmak için çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve Çetin'in yakınlarının ifadesine başvuran ekipler, zanlıların Tuncay Y, Resul A ve Tuncay K. olduğunu belirledi.

Düzenlenen operasyonla adreslerinde yakalanan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Zanlılardan Tuncay Y'nin, emniyetteki ifadesinde Çetin'i silahla öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

24 Temmuz'da merkez Şehitkamil ilçesi Nurtepe Mahallesinde Kazım Çetin ile evinin önüne gelen 3 kişi arasında silahlı kavga çıkmış, kavgayı ayırmaya çalışan Çetin'in eşi Fatma Çetin (48), açılan ateş sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'teki Cinayet - Son Dakika


Advertisement