Gaziantep'ten Diyarbakırlı Çocuklara Oyuncak ve Kırtasiye - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'ten Diyarbakırlı Çocuklara Oyuncak ve Kırtasiye

Gaziantep\'ten Diyarbakırlı Çocuklara Oyuncak ve Kırtasiye

Gaziantep'ten Diyarbakırlı çocuklara oyuncak ve kırtasiyeGaziantep'te, Anadolu Öğrenci Birliği ve İyilikder'in başlattığı kampanya ile toplanan oyuncak ve kırtasiye malzemeleri Diyarbakır'daki terör mağduru çocuklara gönderildi.

22.04.2016 19:27

Gaziantep'ten Diyarbakırlı çocuklara oyuncak ve kırtasiye

Gaziantep'te, Anadolu Öğrenci Birliği ve İyilikder'in başlattığı kampanya ile toplanan oyuncak ve kırtasiye malzemeleri Diyarbakır'daki terör mağduru çocuklara gönderildi.

Kentte 3 ay önce başlatılan 'Çocuklarımız için el ele' kampanyası kapsamında toplanan 20 bin lira değerindeki oyuncak ve kırtasiye malzemeleri bugün düzenlenen törenle Diyarbakır'a gönderdi. Bülbülzade Vakfı önünde düzenlenen törende konuşan Anadolu Öğrenci Birliği temsilcisi Yunus Keklikçi, oyuncak ve kırtasiye malzemelerinin özellikle terör mağduru çocuklara gönderildiğini belirtti. Terör mağduru çocuklara sahip çıkacaklarını kaydeden Keklikçi, "Çocuklar bize Allah'ın emanetidir. Çocuklarımızın nasıl bir dünyada yaşayacağı bugünkü tutum ve davranışlarımıza, düşünce yaklaşımlarımıza bağlıdır. Dün bu çocuklara sahip çıkılmadığı için bugün onların ellerinde kalem yerine taş ve sop bulunmaktadır. Koşullar nasıl olursa olsun bizi kek vücut kılan iman ile çocuklarımıza sahip çıkacak ve onları terör mağduriyetinden kurtaran el olmaya devam edeceğiz" dedi.

Basın açıklamasının ardından oyuncak ve kırtasiye malzemelerinin yüklendiği kamyon Diyarbakır'a gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'ten Diyarbakırlı Çocuklara Oyuncak ve Kırtasiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement