Gaziosmanpaşa'da Ticari Taksi ile Motosikletin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa'da Ticari Taksi ile Motosikletin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Gaziosmanpaşa'da meydana gelen trafik kazasında ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan bir kişi ağacın üstüne uçarken, taksi ve motosiklet alev aldı. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazeler Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

10.10.2023 11:06

Gaziosmanpaşa'da gerçekleşen motosiklet kazasında hayatını kaybeden iki gencin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

İSTANBUL - Gaziosmanpaşa'da ticari taksi ile motosikletin çarpışması sonucu gerçekleşen kazada hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ayaz Ekinci ve Bertan Darıcı'nın cenazesi aileleri tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.

Kaza, saat 02.40 sıralarında Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Hekimsuyu Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, ışıklı kavşaktan dönüş alan Mikayil Güler hakimiyetindeki 34 THH 99 plakalı ticari taksiye, karşı yönde seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen 65 ABY 912 plakalı motosiklet çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Bertan Darıcı yol kenarında bulunan yeşil alandaki ağacın üzerine uçarken, motosiklette bulunan Ayaz Ekinci ise yola savrulmuştu. Çarpışmadan sonra ticari taksi ve motosiklet alev almıştı. Kazada motorda olan Ayaz Ekincive Bertan Darıcıkaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirilen gençlerin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı.

Gaziosmanpaşa\'da Ticari Taksi ile Motosikletin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa'da Ticari Taksi ile Motosikletin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement