Gebze'de Şamdan Zirvede - Son Dakika
Güncel

Gebze'de Şamdan Zirvede

Gebze\'de Şamdan Zirvede

Gebze'de yapılan İllerarası Karate Şampiyonası'nda turnuvanın yaldızı yine Gebze şamdan Spor kulübü oldu.

27.03.2013 08:18

Başarılı temsilcimiz 7 İlden 22 kulübün katıldığı şampiyonada 23 madalya almayı başardı.

Gebze'de yapılan İllerarası Karate Şampiyonası'nda Gebze Şamdan Spor Kulübü yine zirvede yer aldı. Hafta sonu Gebze kapalı Spor salonunda karate rüzgarı esti. 7 ilden seçme 22 kulüp ve 480 sporcunun katıldığı ve Türkiye Şampiyonası havasında gerçekleşen şampiyona da ev sahibi olan temsilcimiz bir çok önemli kulübü geride bırakmayı başardı.

TOPLAM 23 MADALYA

Kumite dalında yapılan turnuvada temsilcimiz Gebze Şamdan Spor kulübü 9 Altın, 5 Gümüş ve 9 Bronz madalya elde etti. Genel klasmanda 46 puan toplayarak zirvede yer alan temsilcimiz başarılarını sürdürmenin haklı gururunu yaşadı. Teknik Direktör Adnan Şamdan, Türkiye'nin önemli kulüplerinin müsabakaya katıldığını ve geniş kapsamlı turnuvada Gebze olarak iyi bir derece elde ettiklerinin altını çizerek sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

BİRİNCİ OLAN GEBZELİ ALTIN SPORCULARIMIZ

Minik, Yıldız, Ümit ve Genç kategorilerinde yapılan turnuvada Erkekler Kumitede Eray Şamdan, Ertuğrul Çelik, İsmail Aydoğdu ve cem Gülmez, Bayanlar Kumitede ise Kevser Demirtürk, Beyza Coşkun, Tuğba Coşkun, Gözde Özkan ve Gizem Öztürk birinci olarak Gebze'ye altın madalya kazandırdılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze'de Şamdan Zirvede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement