Geleceğin Liderlerine 12 Dev Kurumda Staj Olanağı - Son Dakika
Güncel

Geleceğin Liderlerine 12 Dev Kurumda Staj Olanağı

Geleceğin Liderlerine 12 Dev Kurumda Staj Olanağı

"Gelişen Türkiye'nin Liderleri ve Gençleri" projesi yeni etaplarıyla devam ediyor

28.01.2013 16:52

Kerem Kamışlı ve Cem Garih tarafından kurulan "Yeni Bir Lider Derneği" Türkiye'deki üstün başarılı üniversite öğrencilerini geleceğin iş dünyası duayenleri, liderleri olarak hayata hazırlamaya, desteklemeye devam ediyor.

"Gelişen Türkiye'nin Liderleri ve Gençleri" projesi kapsamında; Türkiye'de iş dünyasının dinamiklerini belirleyen 12 dev kurumda 100 öğrenciye staj olanağı sunan Yeni Bir Lider Derneği başlattığı yarışma ile stajyer seçim süreçlerinin startını verdi.

Sabancı-Kamışlı ve Garih ailelerinin üçüncü nesil çocukları olan Kerem Kamışlı ve Cem Garih önderliğinde; 19 üniversite öğrencisi ile kurulan "Yeni Bir Lider Derneği"; üniversitelerdeki başarılı gençleri iş dünyasına hazırlamayı hedefliyor. Bu kapsamda Yeni Bir Lider Derneği tarafından başlatılan ve aktif bir şekilde devam ettirilen "Gelişen Türkiye'nin Liderleri ve Gençleri" projesi 4 etaptan oluşuyor. Yeni Bir Lider Derneği projenin başlangıç etaplarında iş dünyasının önde gelen isimleri ile üniversite gençlerini söyleşiler/ konferanslar kapsamında buluşturarak; genç lider adaylarının gelişime katkıda bulunuyor. Projenin üçüncü etabı olan "Staj İmkanları" Mart 2013 sonuna kadar başvuru ve değerlendirme süreçleri ile birlikte devam edecek.

Yeni Bir Lider Derneği Türkiye'nin önde gelen 12 kurumunda 100 üniversite öğrencisine staj olanağı tanıyacak. Abdi İbrahim İlaç, Acıbadem Sağlık Grubu, Ağaoğlu İnşaat, Boyner Grubu, Doğuş Holding, Eczacıbaşı Holding, Enka Grubu, Esas Holding, Fiba Grubu, Koç Holding, Pegasus Hava Yolları, Zorlu Holding bünyesinde staj imkanı kazanan üstün başarılı gençler 2013 yılının yaz döneminde stajyer görevinde olacaklar. Gençlerin kariyer planlamaları için önemli adımlar teşkil eden imkanlar sunan Yeni Bir Lider Derneği; projelerinin son etabında da yaşanan süreçleri kitaplaştırarak Türkiye genelinde okuyucular ile buluşturmayı hedefliyor.

Yeni Bir Lider Derneği tarafından özenli bir şekilde devam ettirilen stajyer seçim süreçleri derneğin Facebook sayfası ve internet sitesi üzerinden yarışma formatında yürütülüyor. Ocak ve Şubat ayları süresince devam edecek olan yarışmanın son başvuru tarihi ise 22 Şubat 2013 olarak belirlendi.

İş Simülasyonu Oyunu : 25 Şubat – 14 Mart 2013

Mülakatlar : 23 - 24 Mart 2013

Gelişim Programı : 17- 18 Mayıs 2013 tarihleri kapsamında hayata geçirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geleceğin Liderlerine 12 Dev Kurumda Staj Olanağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement