Davutoğlu: Halk Tv'ye Verilen Cezanın Amacı Bellidir. RTÜK'ün Cezalarının da Kendisinin de Artık Hükmü Kalmamıştır - Son Dakika
Son Dakika Logo

Davutoğlu: Halk Tv'ye Verilen Cezanın Amacı Bellidir. RTÜK'ün Cezalarının da Kendisinin de Artık Hükmü Kalmamıştır

Davutoğlu: Halk Tv\'ye Verilen Cezanın Amacı Bellidir. RTÜK\'ün Cezalarının da Kendisinin de Artık Hükmü Kalmamıştır
14.09.2022 22:31

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Gerçeklerden korkan iktidar, özgür basını susturmak için RTÜK’ü sopa olarak kullanıyor. Halk TV’ye verilen cezanın amacı bellidir. RTÜK’ün cezalarının da kendisinin de artık hükmü kalmamıştır. Özgür ve bağımsız medya demokrasinin teminatıdır” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Gerçeklerden korkan iktidar, özgür basını susturmak için RTÜK'ü sopa olarak kullanıyor. Halk TV'ye verilen cezanın amacı bellidir. RTÜK'ün cezalarının da kendisinin de artık hükmü kalmamıştır. Özgür ve bağımsız medya demokrasinin teminatıdır" dedi.

Ahmet Davutoğlu, RTÜK'ün Halk TV'ye verdiği cezalara sosyal medya hesabında bugün yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Gerçeklerden korkan iktidar, özgür basını susturmak için RTÜK'ü sopa olarak kullanıyor. Halk TV'ye verilen cezanın amacı bellidir. RTÜK'ün cezalarının da kendisinin de artık hükmü kalmamıştır. Özgür ve bağımsız medya demokrasinin teminatıdır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Halk Tv'ye Verilen Cezanın Amacı Bellidir. RTÜK'ün Cezalarının da Kendisinin de Artık Hükmü Kalmamıştır - Son Dakika


Advertisement