Erzurum'da 5 Aralık 2013 günü merkez Yakutiye ilçesi Taşmescit Mahallesindeki mertuk bir binada yarı çıplak halde bulunan 32 yaşındaki Emine Karataş'ın ölüm nedeni belirlendi.
TECAVÜZ EDİP EŞARPLA BOĞDU
İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından verilen otopsi raporuna göre, Emine Karataş'a tecavüz edildikten sonra eşarpla boğuldu. Bir mobilya mağazasında çalışan Emine Karataş'ın parasını çaldığı için işten çıkarılan ve bu nedenle cinayeti işleyen Ahmet Topal (24) hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
MÜEBBET İSTENİYOR
2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde Topal hakkında cinayet suçundan ağırlaştırışmış müebbet, nitelikli cinsel saldırı suçundan 7-12 yıl ve gece vakti yağma suçundan ise 10-15 yıl arasında hapsi istendi.
Son Dakika › Güncel › Genç Kıza Tecavüz Etti, Eşarpla Boğdu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.