''Gençler Sorumluluklarının Farkında Olmalıdır'' - Son Dakika
Güncel

''Gençler Sorumluluklarının Farkında Olmalıdır''

\'\'Gençler Sorumluluklarının Farkında Olmalıdır\'\'

Nevzat Bayhan, günümüz öğrencilerinin daha şanslı olduğunu ve bunun da kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyledi.

09.05.2012 15:18

İstanbul'da bulunan Adıyamanlılar Vakfı'nın burs törenine konuşan Adıyamanlılar Vakfı'nın Onursal Başkanı da olan Şiir Derneği Başkanı Gazeteci Yazar Nevzat Bayhan, öğrencilik yıllarında yaşadığı şartların zorluğundan bahsederek günümüz öğrencilerinin daha şanslı olduğunu ve bunun da kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyledi.

Bayhan, gençlerin itibarını her zaman kendi itibarı gibi gördüklerini, bu ülkenin geleceğini emanet edeceğimiz gençleri büyük sorumlulukların beklediğini ifade etti.

Şiir Derneği Başkanı Gazeteci Yazar Nevzat Bayhan, "Gençlerimiz, üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olmalıdır. Eskiden şehirler ve ülkeler fethedilirdi. Şimdi ise her insan bir şehir, bir kaledir. Bu insan saraylarını fethetmek istiyorsak gönlüne girmeli, yaşatma ideali ve ülküsüyle hareket etmeli, başkaları için yaşamayı ülkü edinmeliyiz.

İnsanlığın kendisinden çok şey beklediği geleceğimizin temsilcileri olan gençlerimizin bu idealle, azim ve gayretlere çalışmaları gerekir" diyerek talebelere başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Gençler Sorumluluklarının Farkında Olmalıdır'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement