Gençlik Meclisi Lise Öğrencilerine Tanıtılıyor - Son Dakika
Güncel

Gençlik Meclisi Lise Öğrencilerine Tanıtılıyor

Gençlik Meclisi Lise Öğrencilerine Tanıtılıyor

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi faaliyetleri Demirtaşpaşa Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi'nde tanıtıldı.

14.01.2014 14:53

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi çalışmaları, Demirtaşpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerine anlatıldı.

Demirtaşpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Seminer Salonu'nda düzenlenen toplantıya BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Ahmet Can Üneş, Gençlik Meclisi üyeleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yerel Gündem 21 Programı'nın geçmişi ile ilgili bilgiler veren Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Ahmet Can Üneş, 2009 yılında çıkan kanunlar beraber çalışmalarına Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak devam ettiklerini söyledi. Yerel demokrasinin gelişmesi adına gençlik meclislerinin önemine vurgu yapan Üneş, her kesimden gencin Gençlik Meclisi çatısı altında çalışmalara katıldığını belirtti. Üneş, "Gençlik Meclisi bünyesinde istihdam ve kariyer, kültür ve turizm, çevre ve sağlık, projeler, siyaset bilimi-uluslararası ilişkiler ve sosyal medya-tanıtım çalışma grupları bulunuyor. Bu çalışma gruplarının altında gönüllülerimiz gerek ilgi alanlarına gerekse de gençlik sorunlarına yönelik projeler üretiyorlar. Lise temsilcileri buluşmaları düzenliyoruz. Bu buluşmada her lisenin öğrenci meclis başkanı kürsüye çıkıp konuşma gerçekleştiriyor. Sonrasında buluşmanın tüm çıktılarını rapor haline getirip ilgili kurum ve kuruluşlara gönderiyoruz. İşini Şansa Bırakma isimli kariyer zirvemizde ise birbirinden başarılı iş adamlarını bir araya getirip gençlerle buluşturuyoruz. Deneyimli konuşmacılarımız bilgi ve tecrübelerini gençlere aktarıp yol gösteriyorlar. Gençlik Meclisi bünyesinde çalışma yapmak isteyen herkese kapılarımız açık" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlik Meclisi Lise Öğrencilerine Tanıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement