Gençlik Merkezleri Beypazarı'nda Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Gençlik Merkezleri Beypazarı'nda Buluşuyor

Gençlik Merkezleri Beypazarı\'nda Buluşuyor

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteklediği ve Çankaya Gençlik Merkezi'nin Beypazarı Belediyesi ile birlikte organize ettiği "1. Gençlik Merkezleri Arası Gençlik ve Spor Şöleni" başladı.

02.09.2013 10:43

29 Ağustos 2013 Perşembe günü Atatürk Parkı ve Ankara Parkı'nda gerçekleştirilecek olan voleybol ve bilek güreşi gibi sportif aktivitelerin yanı sıra, halk oyunları gösterileri ile Türk Halk Müziği konseri gibi sosyal etkinlikler de yapılacak.

Bu kapsamda Beypazarı'na gelen çeşitli il ve ilçelerdeki gençlik merkezlerinde eğitim alan öğrenciler ve grup başkanları, Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp'i makamında ziyaret ettiler.

Beypazarı'nda 30 Ağustos 2013 Cuma günü Zafer Bayramı'na istinaden, sabah gerçekleştirilecek resmi törenden sonra, tüm grupların katılımıyla bir kortej yürüyüşü yapılacak. Gün içinde gerçekleştirilecek olan sportif ve sosyal-kültürel etkinliklerin yanında "Bir Selam Bin Kelam" Proje uygulaması da yapılacak.

31 Ağustos 2013 Cumartesi günü spor müsabakalarında gerçekleştirilecek olan final karşılaşmaları, akşam saat 19.30'da Ankara Parkında yapılacak olan halk oyunları gösterileri ile program son bulacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beypazarı Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp; "3 gün boyunca yapılacak olan programın halkımızın ilgisini çekeceği kanaatindeyim. Ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen bu genç ziyaretçilerimizin gerçekleştireceği performansları izlemeye, tüm halkımız davetlidir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlik Merkezleri Beypazarı'nda Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement