Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Muş'ta - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Muş'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Muş\'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Malazgirt Zaferi'nin 942. yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere özel uçakla Muş havaalanına gitti.

05.09.2013 10:20  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sayın Kılıç'ı, İl Valimiz Sayın Vedat Büyükersoy, Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Belediye Bşk. Necmettin Dede, İl J. Komutanı Albay M. Erhan Arıkan, Muş Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, Kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç ve beraberindeki heyet açılışı yapmak üzere Gençlik Merkezi'ne geçti. Burada kutlamalara katılmak için gelen Alparslan isimli gençler ve sporcular tarafından karşılanan Sayın Kılıç, Gençlik merkeziyle ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra burada bir konuşma yaptı. Türkiye'de 185 tane gençlik merkezi yapıldığını belirten Sayın Kılıç:

" Gençlik merkezlerinin her biri milli bağlarımızın, kardeşliğimizin, kenetlenmemizin ve dayanışmamızın birer tezahürü olacaktır. Gençlik merkezlerine devam edenler arasında sağlıksız insan çıkmaz, madde bağımlısı çıkmaz, anaya-babaya itaatsiz, topluma saygısız insan çıkmaz, polise molotofkokteyli atan, kamu binalarına taşla saldıran gençler çıkmaz, buralardan devletini, milletini, vatanını, bayrağını seven nesiller yetişir. Türk'ün, Kürt'ün, Arap'ın, Sünni'nin, Alevi'nin kardeş olduğuna inan nesiller yetişir." Dedi.

Açılışın ardından şehir stadyumuna geçen Sayın Kılıç, burada sporcularla bir süre sohbet etti. Stadyumdaki programın ardından Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) kampüs alanı yakınında yapımına devam edilen Kredi Yurtlar Kurumuna ait yurt inşaatını gezdi. Yurt inşaatındaki incelemenin ardından Belediye Başkanlığı'na geçen Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Kılıç, Belediye Başkanı Necmettin Dede'den şehirle ilgili bilgi aldı. Burada spor yatırımlarıyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Kılıç, il merkezine spor salonu, kapalı yüzme havuzu, şehir stadyumu ile ilçelerde çok sayıda spor tesisi yapılacağını belirtti. Belediye ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç ve beraberindekiler AK Parti il başkanlığına geçti.

Vali tarafından Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç onuruna verilen akşam yemeğinden sonra Dede Parkı'nda vatandaşlarla bir süre sohbet eden Sayın Kılıç buradan Polis Evine geçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Muş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement