Genel Seçimlere Doğru - Erzurum İl Seçim Güvenlik Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Genel Seçimlere Doğru - Erzurum İl Seçim Güvenlik Toplantısı

Görüntü dökümü: - Erzurum Polisevi Toplantı Salonu'ndan görüntü- Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın konuşması Genel seçimlere doğru- Erzurum Valisi Altıparmak: - "Hem partilerimiz hem kaymakamlarımız, il emniyet ve jandarma teşkilatımız seçim konusunda ciddi bir birikime sahipler.

02.10.2015 17:47

Görüntü dökümü: - Erzurum Polisevi Toplantı Salonu'ndan görüntü- Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın konuşması Genel seçimlere doğru- Erzurum Valisi Altıparmak: - "Hem partilerimiz hem kaymakamlarımız, il emniyet ve jandarma teşkilatımız seçim konusunda ciddi bir birikime sahipler. Bu tecrübenin gereği olarak seçimin daha olgunluk içerisinde geçeceğini ümit ediyorum" Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, seçim dönemine ilişkin, "Hem partilerimiz hem kaymakamlarımız, il emniyet ve jandarma teşkilatımız seçim konusunda ciddi bir birikime sahipler. Bu tecrübenin gereği olarak seçimin daha olgunluk içerisinde geçeceğini ümit ediyorum" dedi. Erzurum İl Seçim Güvenlik Toplantısı, Erzurum Valisi Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kaymakamlar ve siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla Erzurum Polisevi'nde yapıldı. Altıparmak, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da yapılacak olan 26. dönem milletvekilliği seçimin, il merkezi ve ilçelerinde demokratik hukuk kuralları çerçevesinde, huzur ve güven içerisinde geçmesi için çaba sarf ettiklerini belirtti. Toplantıda, bu amaçla daha önce görüşülen konuları gözden geçireceklerini ifade eden Altıparmak, gerek kent idaresi, gerekse siyasi partilerin bir centilmenlik anlayışı içerisinde çalıştığını kaydetti.Altıparmak, propaganda döneminde her kesimin, birbirlerinin hak ve hukuklarına riayet ederek kardeşlik ve dostluk içerisinde yürütebilmenin yollarını aradıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Geçmiş dönemlerde olduğu gibi ciddi sıkıntılar yaşamış değiliz. Hem partilerimiz hem kaymakamlarımız, il emniyet ve jandarma teşkilatımız seçim konusunda ciddi bir birikime sahipler. Bu tecrübenin gereği olarak seçimin daha olgunluk içerisinde geçeceğini ümit ediyorum. İnşallah ülkemiz için kentimiz için seçimler hayırlı olur. seçilecek vekillerimize de hayırlı olsun diyoruz."Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Genel Seçimlere Doğru - Erzurum İl Seçim Güvenlik Toplantısı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Genel Seçimlere Doğru - Erzurum İl Seçim Güvenlik Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement