Generalin Oğlu Cinayetinde Eski Sevgiliye Kırmızı Bülten Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Generalin Oğlu Cinayetinde Eski Sevgiliye Kırmızı Bülten Çıkarıldı

Ankara'da Tümgeneral Demirarslan'ın oğlu Göktuğ Demiraslan ile kız arkadaşını öldüren zanlının, kız arkadaş Elena Radchikova'nın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

22.09.2014 12:41  Güncelleme: 13:49

Ankara’da Tümgeneral Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demiraslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'yı evlerinin önünde pusuya düşürüp öldürdüğü iddiasıyla baş şüpheli olarak Radchikova'nın eski sevgilisi Atalay Filiz aranıyor.


(Öldürülen Elena Radchikova ile zanlı Atalay Filiz)

KİMLİĞİ BELLİ AMA 1 YILDIR ULAŞILAMADI

VATAN gazetesi, baş şüphelinin ismine, fotoğraflarına ve soruşturmadaki bilinmeyenlere ulaşırken, cinayetin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen şüpheli Filiz’e ise halen ulaşılamadı. Filiz’in Yunanistan’a kaçarak sahte kimlikle hayatına devam ettiği iddialar arasında yer alırken Göktuğ’un ailesi, "Katilin 1 yıldır elini kolunu sallayarak gezmesi bizi rahatsız ediyor." dedi.

POMPALI TÜFEKLE VAHŞİCE ÖLDÜRÜLMÜŞLERDİ

TÜBİTAK’ta fizik mühendisi olarak çalışan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel Başkanı Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın 24 yaşındaki oğlu Göktuğ Demirarslan ile 26 yaşındaki kız arkadaşı Elena Radchikova 16 Eylül 2013’te Ankara Eryaman Atakent Mahallesi Vadi Sitesi’ndeki evlerine gittikleri sırada pompalı tüfekle kafalarına ateş edilerek vahşice öldürülmüştü.

"PROFESYONEL İŞİ DEĞİL" DENİLDİ AMA...

Cinayetin “profesyonel işi” olmadığı değerlendirildi. İpuçları, zanlının planlı kaçış ve güzergah kullanması, cinayetin planlı bir şekilde işlenmesi ve Demirarslan’ın aracına profesyonelce yerleştirilmiş takip düzeneği ise kafaları karıştırdı.

Özel ekip, katilin kimliğini tespit etti ancak katilin izine ve silahına aradan geçen süreye rağmen ulaşamadı. Katilin kimliğine ise Demirarslan ve kız arkadaşının sosyal medya hesapları, geçmiş döneme ait cep telefonu kayıtları, arkadaş ve iş çevrelerinin verdiği bilgiler ile ulaşıldı.

BİLİNÇLİ VE PROGRAMLI ŞEKİLDE SAKLANMIŞ

Baş şüpheli Filiz’in kullandığı iddia edilen bir araç Kütahya’da terk edilmiş olarak bulunurken zanlının cinayetten sonra kameralı yolları kullanmadığı, bilinçli ve programlı bir şekilde saklandığı tespit edildi. Bulunan aracın içerisinde ise saç boyası, makyaj malzemeleri bulundu. Ancak olayda kullanılan silaha ulaşılamadı.

HAKKINDA KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI

Hakkında kırmızı bülten çıkarılan Filiz’in Yunanistan’a kaçtığı önü sürülürken burada sahte kimlikle kendine yeni bir hayat kurduğu iddialar arasında.

Generalin Oğlu Cinayetinde Eski Sevgiliye Kırmızı Bülten Çıkarıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Generalin Oğlu Cinayetinde Eski Sevgiliye Kırmızı Bülten Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • alemdar: Çifte standart. Adalet kişiye endeksli çalışıyor. Ölen paşa çocuğu olunca işleride paşa paşa yürüyor haliyle. 12 3 Yanıtla

Advertisement