Gerçek Belçika Çikolatası - Son Dakika
Güncel

Gerçek Belçika Çikolatası

Gerçek Belçika Çikolatası

Belcolade ile doyumsuz lezzetler

26.07.2011 15:18

Belçikalı ekmek, pasta ve çikolata uzmanı Puratos, Belcolade ile çikolata şeflerine gerçek Belçika çikolatasıyla doyumsuz lezzetler yaratma fırsatı sunuyor.

Türkiye'de 24 yıldır ekmek, pasta ve çikolata sektörlerine hizmet veren Puratos, yüzde yüz 100 saf kakao yağından üretilen ve Uluslararası Çikolata Kalite Derneği AMBAO'dan onaylı Belcolade ile şef ve ustaların çikolata yapımında yaratıcılıklarını geliştiriyor. Aroması ve yüksek kakao oranı ile gerçek Belçika çikolatası lezzetini sunan Belcolade, şeflerin farklı ve unutulmaz lezzetler yaratmasını sağlıyor.

Dünyanın en kaliteli kakaolarının yetiştirildiği Ekvator, Kosta Rika, Peru ve Papua Yeni Gine gibi bölgelerden elde edilen kakaoları gerçek Belçika Çikolatası'na dönüştüren Puratos, Belcolade ile sağlıklı tüketime de destek veriyor. ''Şeker İlavesiz'', ''Organik'' ve ''Origin'' olmak üzere 3 farklı ürün grubu bulunan Belcolade'nin 4 bitter, 2 sütlü olmak üzere 6 çeşidi bulunuyor. Güçlü aroması ve kıvamlı yapısı ile Belcolade, çikolata sektöründe gerçek çikolata tadıyla beklentileri karşılayarak şeflerin sıradışı lezzetler yaratmasına yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gerçek Belçika Çikolatası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement